Gården
Om oss som bor här
Damsadelridning/show
Kalles hus Enganäs
Kontakt
Länkar
 

Vi ingår i konceptet!

 

Priser

En vecka kostar 4500 kr plus elkostnad oavsett säsong. I priset ingår Wi-Fi och ved samt att hälsa på oss på gården givetvis!

Vi tar ett foto eller skriver av elmätarens ställning när ni kommer och när ni åker och så betalar ni efter vi angett vad vi betalar för elen. Vi lägger inte på något på priset utan det är självkostnadspris. Vårt Wi-Fi via bredband är snabbt och stabilt och ingår i priset. Kapad och färdig ved till kaminen finns i vedboden.

 

Under höst, vinter och vår kan du stanna kortare tid, vi tar emot bokningar på minimum tre nätter för 2400 kr plus elkostnad.

Ni kan givetvis välja att lämna huset efter bara en eller två nätter! Vi gör såhär då det innebär kostnader och arbete för oss, vi alltid gör en noggrann städning, värmer upp huset, sätter på kyl och frys samt varmvattenberedaren innan gästerna kommer. Angående el och ved läs ovan. Vill ni stanna fler nätter kostar det 800 kr per natt.

 

Extra tjänster

 

Städning

Vi erbjuder städning om ni inte vill städa huset när ni lämnar det. Pris 800 kr. Detta måste bokas en månad i förväg.

Sängkläder mm

Vi hyr ut sängkläder, dusch och handhanddukar samt kökshanddukar. Pris 100 kr per person. Detta måste bokas en månad i förväg.

 

 

 

För kontaktuppgifter klicka här.

 

 
Fölshults gård, 34372 Eneryda, 0733374798 or 0702598076, www.folshultsgard.com, eva@folshultsgard.com